מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, לזרות מלח ולהניח חצי שעה בקערה להגרת הנוזלים.
- 2 להוסיף את השום הכתוש, שמן הזית, הפלפל השחור ומיץ הלימון הטרי.
- 3 לערבב את החומרים בקערה.
- 4 להוסיף את המיונז.
- 5 לערבב עד להטמעות המיונז בשאר החומרים.
- 6 להעביר לצלחת הגשה נאה.
- 7 לקשט בפלחי הצנון ובעלי הפטרוזיליה.
- 8 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.4% |
10.4% |
11.6% |
61.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב