דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ולא מדויק)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את הכרוב לרצועות דקות, לזרות מלח ולהניח חצי שעה בקערה להגרת הנוזלים.
  • 2 להוסיף את השום הכתוש, שמן הזית, הפלפל השחור ומיץ הלימון הטרי.
  • 3 לערבב את החומרים בקערה.
  • 4 להוסיף את המיונז.
  • 5 לערבב עד להטמעות המיונז בשאר החומרים.
  • 6 להעביר לצלחת הגשה נאה.
  • 7 לקשט בפלחי הצנון ובעלי הפטרוזיליה.
  • 8 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)3742
חלבונים (גרם)1.25 1.43
פחמימות (גרם)78
מתוכן סוכרים (גרם)3.14 3.6
שומנים (גרם)1.12 1.29
מתוכם שומן רווי (גרם)0.17 0.19
נתרן (מ"ג)81.693.47
סיבים תזונתיים (גרם)1.77 2.02
מים (גרם)75.6286.62
ליקופן (מ"ג)0.020.02
ויטמין A (מק"ג)49.5856.79
ויטמין B (מ"ג)0.80.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.360.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.21
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.3318.71
ויטמין C (מ"ג)48.1455.14
ויטמין E (מ"ג)0.10.11
ויטמין K (מק"ג)47.454.3
סידן (מ"ג)39.445.13
ברזל (מ"ג)0.730.84
מגנזיום (מ"ג)13.7715.78
זרחן (מ"ג)26.1329.93
אבץ (מ"ג)0.20.23
אשלגן (מ"ג)207.48237.66
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.4% 10.4% 11.6% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?