מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 129 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט שתמיד בא בטוב
- 1 להניח את פרוסות החצילים על נייר אפייה בתבנית אפייה, להבריש בשמן ולפזר מעל את המלח.
- 2 לחמם את התנור לחום של 190 מעלות ולאפות במשך כחצי שעה או עד שמתרככים.
- 3 לקרר את פרוסות החצילים ולהניח בקערה.
- 4 לערבב את כל מצרכי הרוטב ביחד ולמזוג על פרוסות החצילים בקערה, לערבב בעדינות ולהניח בצד למשך כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
- 5 להעביר את התערובת לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון (אני קישטתי בפטרוזיליה שמאוד מוסיפה לסלט).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.3% |
36.1% |
8.2% |
44.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב