מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גרסא טבעונית למנת השקשוקה המוכרת
- 1 קוצצים את הבצל, מעבירים למחבת ומבשלים עם מעט מים או מטגנים עם מעט שמן זית.
- 2 קוצצים את העגבניות, מוסיפים למחבת ומערבבים מדי פעם.
- 3 בזמן שהעגבניות מתבשלות, טוחנים את העדשים הכתומות המושרות ומתבלים במלח ההודי והכורכום.
- 4 כשהעגבניות התבשלו היטב, מוסיפים למחבת מעט את העגבניות המרוסקות, הפפריקה, הפלפל השחור ומעט מים.
- 5 מערבבים הכל יחד במחבת ומבשלים עוד מספר דקות עד שהרוטב מוכן.
- 6 יוצקים את בלילת העדשים למחבת, מכסים ומחכים מספר דקות.
- 7 השקשוקה הטבעונית שלנו מוכנה! כל מה שנותר הוא להוסיף מעט בצל ירוק לקישוט ואפשר להגיש.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את המלח ההודי. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.5% |
7% |
18.5% |
54% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב