דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה (כל תבנית היא מנה זוגית (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי אגסים טבעוני
פאי אגסים במיוחד לטבעוניים
  • 1 בקערה מערבבים את כל מצרכי הבצק (כמות הקמח תלויה בסוגו. הבצק צריך להיות נוח לעבודה). אם שמן הקוקוס קשה, צריך לחמם אותו קצת אך לא להמיס אותו לגמרי.
  • 2 משמנים מעט את התבניות הקטנות לפאי, מסדרים בהן את הבצק ומהדקים היטב לדפנות.
  • 3 מכניסים את התבניות עם הבצק למקפיא למשך שעה.
  • 4 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ואופים את הבצק במשך 5-7 דקות ללא המילוי.
  • 5 מקלפים את האגסים ופורסים אותם לפרוסות בעובי סנטימטר.
  • 6 מוציאים את התבניות מהתנור, מפזרים על הבצק מעט סוכר וקינמון, מסדרים את האגסים, מעליהם מפזרים עוד קצת סוכר וקינמון וסוחטים מיץ לימון מעל.
  • 7 מחזירים לתנור החם ל- 10 דקות נוספות. את הפאי מומלץ להגיש חם.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להחליף את האגסים בתפוחים, ומומלץ להגיש עם קצפת מקרם קוקוס או גלידה טבעונית אבל לא חובה.

ציוד נדרש: 2 תבניות פאי קטנות בקוטר 12 ס"מ כל אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.1% 31.1% 4.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב