דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אטריות דלעת
אוהבים את הצבע הכתום?
  • 1 לקלף את הדלעת ולחתוך לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
  • 2 לפזר מלח ופלפל גרוס על פרוסות הדלעת ולחכות כ- 10 דקות.
  • 3 לנגב בנייר אפייה את פרוסות הדלעת.
  • 4 לזלף כף שמן במחבת ולטגן את פרוסות הדלעת כ- 3 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 5 לקרר את הפרוסות, לפורר עם הידיים בעדינות לצורת אטריות.
  • 6 להוסיף את רוטב הצ`ילי ולערבב (ניתן להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם).
  • 7 לפזר מעט פטרוזיליה לקישוט.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תבלינים נוספים לפי הטעם האישי. ניתן להוסיף פטרוזיליה קצוצה לקישוט.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.8% 16.8% 7.6% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב