מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 52 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן אמיתי - קל מאוד להכנה
- 1 שוטפים את דלעת הערמונים, מנגבים וחותכים לפלחים.
- 2 מפזרים מלח על פלחי דלעת הערמונים ומניחים בצד.
- 3 בוחשים את שמן הזית עם יתר התבלינים, מוזגים על פלחי הדלעת, מערבבים היטב ומניחים בצד למשך כרבע שעה לספיגת הטעמים.
- 4 מרפדים תבנית בנייר אפייה, מניחים את פלחי הדלעת, אופים בתנור שחומם לחום של 190 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להתרככות הדלעת (יש להשגיח שהדלעת לא תתרכך יתר על המידה) ומגישים חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.7% |
33.5% |
4.1% |
48.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב