דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סרדינים מטוגנים וחריפים
מעדן לחובבי הסרדינים
  • 1 לנקות את הסרדינים: להוריד להם את הראשים ואת כל החלקים המיותרים, לפזר את המלח, לתבל במיץ הלימון ולהניח בצד.
  • 2 לערבב את הקמח עם כל התבלינים ובינתיים לחמם את השמן במחבת.
  • 3 לטבול כל סרדין בקמח המתובל ולטגן בשמן החם כ- 2 דקות מכל צד או עד שהדגים משחימים ומוכנים.
  • 4 להעביר את הסרדינים המטוגנים אל כלי הגשה נאה המקושט בעלי חסה, עגבניות שרי ופטרוזיליה. רצוי להגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט גם בבצל ירוק חתוך.

הערך התזונתי לא כולל את הסרדינים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 42.6% 7.2% 48.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב