דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 309 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • מצרכי הסלט
  • אפרסמונים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (314 גרם)
    קלופים וחתוכים לפרוסות דקות
  • קישוא זוקיני - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
    חתוכים לפרוסות דקות לאורך
  • גזרים - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
    קלופים וחתוכים דק לאורך
  • מלפפונים עם קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (192 גרם)
    חתוכים דק לאורך
  • קולורבי - יחידה בינונית ללא קליפה (268 גרם)
    קלוף וחתוך לפרוסות דקות
  • הרוטב
  • שמן שומשום - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    סחוט טבעי
  • שום - כפית
    כתוש
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • רוטב סויה דל נתרן - כף (10 מ"ל)
  • סילאן תמרים - כף (22 גרם)
  • לפיזור מעל
  • שומשום - 2 כפות - סה"כ (24 גרם)
    קלוי

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אפרסמון עם ירקות
מעדן לחובבי פרי האפרסמון
  • 1 לחתוך את האפרסמונים והירקות (קישואי הזוקיני על קליפתם - אין צורך לקלף. ניתן להיעזר במנדולינה).
  • 2 לערבב את מצרכי הרוטב ולשמור בצנצנת סגורה.
  • 3 לערבב בקערה את כל מצרכי הסלט (רק בסמוך להגשה) ולמזוג את הרוטב.
  • 4 לערבב היטב, לפזר מעל את השומשום הקלוי ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 14.1% 11.4% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב