מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הטעמים הכי מושלמים לגלידה
- 1 הכנת ציפוי השוקולד: למרוח תבנית סיליקון עם השוקולד המריר המומס ביחד עם השמן במיקרוגל (מריחה ב- 2-3 פעמים, בכל מריחה לקרר את השוקולד ולמרוח שוב שתתקבל מריחה טובה ואחידה של השוקולד).
- 2 הכנת הגלידה: להקציף את השמנת המתוקה עם החלב, פודינג הוניל והסוכר עד שיתקבל קרם אחיד. להוסיף בהדרגה את החלב המרוכז, השוקולד הלבן המומס בשמן במיקרוגל בפולסים קצרים, הבננה המעוכה למחית חלקה עם כף החלב, ליקר הבננה וצבע המאכל הצהוב, ולערבב בעדינות.
- 3 לצקת לתבנית הסיליקון ולהקפיא למשך לילה.
- 4 למחרת לחלץ את הגלידה על תבנית הגשה.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: תבנית סיליקון.
הערך התזונתי לא כולל את החלב המרוכז וצבע המאכל הצהוב. זמן ההכנה לא כולל את זמן ההקפאה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.8% |
41.9% |
5.6% |
47.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב