דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה וברוקולי בתנור
לביבות תפוחי אדמה משודרגות ובריאות
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
  • 2 מרתיחים מים בסיר ומבשלים בהם את תפוחי האדמה במשך כ- 5 דקות.
  • 3 מוציאים את תפוחי האדמה להתקררות, מניחים באותו הסיר את הברוקולי הקפוא, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • 4 מוציאים את הברוקולי לקירור ומגררים בקערה את תפוחי האדמה.
  • 5 קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות בעזרת סכין, מוסיפים לקערה,
  • מערבבים עם שאר המרכיבים ויוצרים לביבות עגולות ושטוחות.
  • 6 מסדרים את הלביבות על נייר אפייה משומן, מלטפים כל לביבה במעט שמן זית עם מברשת סיליקון, ואופים בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה עד להשחמה קלה.
  • 7 הופכים את הלביבות לצידן השני, אופים במשך כ- 10 דקות נוספות ומחכים להתקררות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בצל, שום ותבלינים נוספים. ניתן לטגן את הלביבות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 13.9% 13.9% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב