דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תפוחי אדמה משודרגות ובריאות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 99 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את תפוחי האדמה לרבעים.
  • 2 מרתיחים מים בסיר ומבשלים בהם את תפוחי האדמה במשך כ- 5 דקות.
  • 3 מוציאים את תפוחי האדמה להתקררות, מניחים באותו הסיר את הברוקולי הקפוא, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
  • 4 מוציאים את הברוקולי לקירור ומגררים בקערה את תפוחי האדמה.
  • 5 קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות בעזרת סכין, מוסיפים לקערה,
  • מערבבים עם שאר המרכיבים ויוצרים לביבות עגולות ושטוחות.
  • 6 מסדרים את הלביבות על נייר אפייה משומן, מלטפים כל לביבה במעט שמן זית עם מברשת סיליקון, ואופים בחום של 180 מעלות במשך כחצי שעה עד להשחמה קלה.
  • 7 הופכים את הלביבות לצידן השני, אופים במשך כ- 10 דקות נוספות ומחכים להתקררות.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף בצל, שום ותבלינים נוספים. ניתן לטגן את הלביבות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)94 קלוריות94 קלוריות
חלבונים2.9 גרם3 גרם
פחמימות14 גרם14 גרם
מתוכן סוכרים457.7 מ"ג460.9 מ"ג
שומנים3 גרם3 גרם
מתוכם שומן רווי440.5 מ"ג443.6 מ"ג
נתרן590.3 מ"ג594.4 מ"ג
סיבים תזונתיים1.5 גרם1.5 גרם
מים39.6 גרם39.9 גרם
ליקופן0.4 מק"ג0.4 מק"ג
ויטמין A1.2 מק"ג1.2 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)1.2 מ"ג1.2 מ"ג
ויטמין B151.9 מק"ג52.3 מק"ג
ויטמין B213.4 מק"ג13.5 מק"ג
ויטמין B3698.4 מק"ג703.4 מק"ג
ויטמין B5258.8 מק"ג260.6 מק"ג
ויטמין B6143.7 מק"ג144.7 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B95.2 מק"ג5.2 מק"ג
ויטמין C8.2 מ"ג8.2 מ"ג
ויטמין E20.4 מק"ג20.5 מק"ג
ויטמין K4 מק"ג4 מק"ג
סידן9.3 מ"ג9.3 מ"ג
ברזל594.1 מק"ג598.3 מק"ג
מגנזיום12.1 מ"ג12.1 מ"ג
זרחן22.4 מ"ג22.5 מ"ג
אבץ159.4 מק"ג160.6 מק"ג
אשלגן184.3 מ"ג185.6 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות27.7 מ"ג27.9 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 36.1 מ"ג6.2 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 621.1 מ"ג21.3 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות10.4 מ"ג10.5 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 99.9 מ"ג10 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.9% 13.9% 13.9% 65.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪

מה דעתך?