דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרובית עם חומוס בתנור
שילוב נהדר בין כרובית לגרגירי חומוס
  • 1 מפרקים את הכרובית לפרחים לפי הגודל הרצוי, מבשלים במי מלח עד לריכוך (לפי יחס של ליטר מים על כפית מלח שטוחה, למשך כ- 10 דקות - לדאוג שהכרובית לא תתרכך יותר מדי).
  • 2 מסננים את פרחי הכרובית ומקררים.
  • 3 מערבבים את שמן הזית עם התבלינים.
  • 4 מניחים את הכרובית וגרגירי החומוס בקערה ומפזרים את תערובת התבלינים.
  • 5 מערבבים בעדינות ומניחים בצד כרבע שעה לספיגת הטעמים.
  • 6 מכניסים לתנור חם ואופים במשך כ- 10 דקות.
  • 7 מעבירים את פרחי הכרובית והחומוס האפויים לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.7% 31.4% 15.7% 38.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.8 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב