דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדונאטס)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דונאטס בציפוי שוקולד
בצק מושלם לדונאטס או לסופגניות
  • 1 לשים היטב את מצרכי הבצק, מכסים בניילון ומתפיחים כ- 50 דקות או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 2 לשים שוב במשך כדקה ומתפיחים במשך כ- 15 דקות נוספות.
  • 3 מרדדים את הבצק על משטח מקומח ויוצרים עיגולים (בכדי ליצור דונאטס קורצים עיגולים ועיגול קטן נוסף באמצע, בכדי ליצור סופגניות לוקחים חתיכת בצק, מגלגלים לכדור ומניחים על נייר אפייה גזור לריבוע בגודל הסופגניה).
  • 4 מתפיחים את הדונאטס במשך כ- 20 דקות.
  • 5 מחממים שמן עמוק (לא רותח) ומתחילים לטגן עם נייר האפייה.
  • 6 לאחר כ- 2-3 שניות שולפים את נייר האפייה החוצה.
  • 7 יוצקים לקערה סוכר וטובלים בו את הדונאטס המוכנים.
  • 8 מכינים את ציפוי השוקולד: מחממים במיקרוגל (בזמנים קצרים) את השוקולד המריר עם השמן ומערבבים.
  • 9 טובלים צד אחד של הדואנטס ומפזרים סוכריות לקישוט (או ציפוי של סוכר - ציפוי השוקולד לא מספיק לכל יחידות הדונאטס).
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לצפות גם בסוכר - דונאטס שהתקררו לא ניתנים לציפוי עם סוכר.

ניתן להכין גם סופגניות ריבה רגילות עם אבקת סוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 14.4% 8% 77.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב