מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לקצוץ את הבצל דק ולטגן בשמן עד להזהבה.
- 2 להוסיף 5 כוסות מים, שעועית ירוקה, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.
- 3 לתבל במלח, פלפל, פפריקה, סוכר ובזיליקום.
- 4 להביא לרתיחה, ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה.
- 5 בתיאבון!
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מתאים כתוספת לכל סוגי האורז והבשר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה במקום העגבניות המשומרות להשתמש בעגבניות טריות עם בזיליקום, וכך המתכון יהיה אף בריא יותר. ניתן לחסוך את השמן ולאדות את הבצל בספריי שמן או בכף שמן אחת בלבד.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
20.4% |
12.6% |
64.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב