דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 273 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הבצל דק ולטגן בשמן עד להזהבה.
  • 2 להוסיף 5 כוסות מים, שעועית ירוקה, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות.
  • 3 לתבל במלח, פלפל, פפריקה, סוכר ובזיליקום.
  • 4 להביא לרתיחה, ולבשל על להבה נמוכה כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון!
טיפ למתכון
מתאים כתוספת לכל סוגי האורז והבשר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה במקום העגבניות המשומרות להשתמש בעגבניות טריות עם בזיליקום, וכך המתכון יהיה אף בריא יותר. ניתן לחסוך את השמן ולאדות את הבצל בספריי שמן או בכף שמן אחת בלבד.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)6624
חלבונים (גרם)1.8 0.66
פחמימות (גרם)93
מתוכן סוכרים (גרם)1.03 0.38
שומנים (גרם)2.92 1.07
מתוכם שומן רווי (גרם)0.22 0.08
נתרן (מ"ג)448.29164.09
סיבים תזונתיים (גרם)0.3 0.11
מים (גרם)161.0158.94
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.030.01
ויטמין B (מק"ג)60.1522.02
ויטמין B1 (מ"ג)0.010
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.40.88
ויטמין C (מ"ג)1.990.73
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.380.14
סידן (מ"ג)8.473.1
ברזל (מ"ג)0.090.03
מגנזיום (מ"ג)3.151.15
זרחן (מ"ג)3.971.45
אבץ (מ"ג)0.040.01
אשלגן (מ"ג)20.857.63
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 20.4% 12.6% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.