דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 142 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בטטה ואננס
סלט מעניין שכדאי לנסות
  • 1 לחמם את השמן, להוסיף את הבטטה תוך כדי ערבוב ולטגן עד לריכוך (יש לשמור שהבטטה לא תתרכך לחלוטין).
  • 2 להוסיף את האננס, לערבב, להוסיף את התבלינים והרטבים ולמזוג בהדרגה את מיץ האננס.
  • 3 להשאיר על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בשומשום ופטרוזיליה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מיץ האננס מקופסת השימורים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 16% 6.9% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב