דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט מעניין שכדאי לנסות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן, להוסיף את הבטטה תוך כדי ערבוב ולטגן עד לריכוך (יש לשמור שהבטטה לא תתרכך לחלוטין).
  • 2 להוסיף את האננס, לערבב, להוסיף את התבלינים והרטבים ולמזוג בהדרגה את מיץ האננס.
  • 3 להשאיר על להבה נמוכה עד שהרוטב מצטמצם.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ולקשט בשומשום ופטרוזיליה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מיץ האננס מקופסת השימורים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)150111
חלבונים (גרם)2.32 1.72
פחמימות (גרם)2317
מתוכן סוכרים (גרם)8.76 6.47
שומנים (גרם)5.64 4.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.83 0.62
נתרן (מ"ג)491.76362.92
סיבים תזונתיים (גרם)2.84 2.1
מים (גרם)81.5460.18
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)785.29579.55
ויטמין B (מ"ג)1.461.08
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.560.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.590.44
ויטמין B6 (מ"ג)0.190.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.35.39
ויטמין C (מ"ג)14.4710.68
ויטמין E (מ"ג)0.950.7
ויטמין K (מק"ג)15.9611.78
סידן (מ"ג)62.2645.95
ברזל (מ"ג)0.840.62
מגנזיום (מ"ג)19.0414.05
זרחן (מ"ג)35.5526.24
אבץ (מ"ג)0.230.17
אשלגן (מ"ג)256.72189.46
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 16.6% 6.9% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.