דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • קולורבי - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (536 גרם)
    פרוסות דק במנדולינה
  • תפוז - יחידה בינונית (209 גרם)
    פרוס וחתוך לקוביות עם הקליפה
  • מיץ תפוזים - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    מיץ סחוט מתפוז שלם
  • פטרוזיליה - 2 כפות-קצוץ - סה"כ (10 גרם)
  • שורש ג`ינג`ר - כפית-קצוץ (5 גרם)
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קולורבי ותפוזים
מעדן לחובבי הקולורבי
  • 1 לפרוס את הקולורבי באמצעות מנדולינה.
  • 2 להניח את הקולורבי הפרוס וקוביות התפוז בקערה.
  • 3 לבחוש את מיץ התפוזים עם שאר המצרכים, לצקת על הקולורבי, לערבב ולהניח בצד כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 4 להעביר את הסלט לכלי הגשה (ניתן להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.2% 15.6% 9.4% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב