מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן סרדינים אמיתי
- 1 לפזר את המלח ומיץ הלימון על הסרדינים, ולהניח בצד כ- 10 דקות.
- 2 לגלגל כל פילה דג ולסגור באמצעות קיסם.
- 3 לטבול את הסרדינים בקמח, לטגן בשמן חם עד להזהבה ולהניח על נייר סופג. 4. לטגן את השום עם השקדים, להוסיף את שאר מצרכי הרוטב ולבשל כ- 3 דקות.
- 5 להעביר לכלי הגשה ולסדר את הדגים מסביב.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: קיסמים להידוק הדגים.
הערך התזונתי לא כולל את הסרדינים. כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בדגים לאחר הטיגון. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
55.6% |
8.8% |
31.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב