מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
- סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
- גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- כרוב - יחידה קטנה (1186 גרם)
- קישוא - יחידה בינונית (218 גרם)
- כוסמת - כוס (200 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- כורכום - 1/2 כפית שטוחה
- מים - 2½ כוסות - סה"כ (600 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מי אוהב כוסמת?
- 1 לטגן את הבצל, הסלרי והגזר בשמן למשך מספר דקות.
- 2 להוסיף את הכרוב והקישוא, ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה.
- 3 להוסיף את הכוסמת והתבלינים, ולערבב היטב.
- 4 להוסיף את המים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות או עד שהכוסמת מוכנה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.5% |
21.8% |
10.3% |
53.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב