מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 184 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
התוספת הכי טעימה לארוחה
- 1 חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לפרוסות בצורת מניפה (לא עד הסוף) ומניחים בתבנית.
- 2 מערבבים בקערה את כל מצרכי תערובת התיבול.
- 3 מברישים את תפוחי האדמה והבטטה בחלקיהם החיצוניים ובין הפרוסות.
- 4 מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים במשך כ- 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
- 5 מסירים את נייר הכסף ואופים כ- 15 דקות נוספות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: נייר כסף לכיסוי התבנית.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.1% |
18.1% |
6.6% |
68.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב