מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 337 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- בישול הפסטה
- פסטה - שקית (500 גרם)
- מלח - כף שטוחה
- מים - ליטר אחד
- רוטב העגבניות
- פלפל אדום - יחידה גדולה (289 גרם)
- שום - 4 שיניים
- שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- עגבנייה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (516 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
- אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- טופו - אריזת ואקום (300 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פסטה קלה וטעימה להכנה
- 1 לבשל את הפסטה עם מי מלח למשך כ- 10 דקות, לשטוף, לסנן ולהניח בצד.
- 2 לטגן בשמן את הפלפל האדום והשום, להוסיף את העגבניות והתבלינים, ולבשל תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 3 להוסיף את הטופו ולהמשיך לבשל עוד כמה דקות (במקרה הצורך יש להוסיף מעט מים).
- 4 להוסיף את הפסטה המבושלת ולערבב היטב.
- 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.4% |
8.8% |
17.9% |
71.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב