דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • המצרכים העיקריים
  • גזר - 2 יחידה גדולה ללא קליפה - סה"כ (476 גרם)
    חתוכים לרצועות במנדולינה
  • פרוסות אננס בסירופ קל - 1/2 קופסת שימורים - סה"כ (245 גרם)
    5 פרוסות חתוכות לקוביות
  • סלרי - כרפס - 2 גבעול - סה"כ (90 גרם)
    חתוכים דק
  • הרוטב
  • פקאן מסוכר - 1/2 אריזת ניילון - סה"כ (50 גרם)
    1/2 כוס
  • שמן זית - 2 כף - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
    גרוס
  • זנגביל טחון - קורט (1 גרם)
    אבקת ג`ינג`ר
  • מיץ האננס מקופסת השימורים - 1/2 כוס

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט גזר ואננס
אתם תאהבו את הסלט הזה
  • 1 לערבב את הגזר, האננס והסלרי בקערה.
  • 2 לכסות בניילון נצמד ולשמור במקרר.
  • 3 לערבב את מיץ האננס עם התבלינים ולשמור בצנצנת סגורה במקרר.
  • 4 רק לפני ההגשה למזוג את הרוטב על הגזר, האננסה והסלרי, לערבב היטב, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה.

הערך התזונתי לא כולל את מיץ האננס מקופסת השימורים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 23.6% 5.8% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב