דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 148 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם אפונה ושמיר
אורז קל וטעים לארוחת הצהריים
  • 1 להרתיח את האפונה הקפואה, לשטוף ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את האפונה המבושלת והאורז, לערבב ולמזוג את המים הרותחים.
  • 3 להוסיף את המלח, הפלפל השחור, אבקת המרק והשמיר, לבשל כ- 20 דקות על אש נמוכה ולערבב.
  • 4 לכבות את האש ולהשאיר את הסיר מכוסה כ- 5 דקות נוספות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 11.1% 12.7% 66.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב