מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל קטניות בריא ומזין
- 1 לערבב את כל הקטניות המושרות ולשטוף היטב.
- 2 לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה קלה, להוסיף את הקטניות, לערבב, להוסיף את התבלינים ולהמשיך לערבב.
- 3 להוסיף רק כוס אחת של מים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל תוך
- כדי ערבוב מדי פעם. להוסיף מדי פעם מים לפי הצורך עד שהקטניות מוכנות.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף פטרוזיליה מי שאוהב.
מידת הכוס לקטניות - כוס חד פעמית. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
10.7% |
19.2% |
53.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב