מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 114 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הכיסונים)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מתאימים גם לארוחת הערב
- 1 מערבלים את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך (מוסיפים עוד מים לפי הצורך). מניחים את הבצק בצד מכוסה במגבת למשך כרבע שעה של מנוחה.
- 2 בינתיים מערבבים את כל מצרכי המילוי יחד (אפשר להחליף את הבולגרית בגבינה צפתית - היא פחות מלוחה).
- 3 מכינים כדורים מהבצק, מרדדים כל כדור לעלה, מניחים עליו כף מתערובת הגבינות, מקפלים לשניים ומהדקים כלפי מעלה. כך להכין את כל הכיסונים.
- 4 מברישים בשמן זית ואופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל המאפים גם שומשום מי שאוהב (לא חובה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
31% |
14.6% |
54.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב