מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 318 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מה שאפשר להכין עם קמח חומוס
- 1 מחממים בסיר קטן את שמן הזית.
- 2 מוסיפים את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, עלי הפטרוזיליה והסוכר החום. מוסיפים את התבלינים ואת מיץ העגבניות.
- 3 מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים, מכסים, מבשלים כ- 10 דקות ומערבבים מדי פעם.
- 4 בזמן בישול הרוטב מכינים את הספגטי מקמח החומוס בסיר עם הרבה מים, לפי הוראות היצרן, עד שהפסטה רכה אך נגיסה (אל דנטה, כ- 10 דקות).
- 5 שוטפים את הפסטה במעט מים קרים במסננת ומערבבים עם הרוטב המוכן.
- 6 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את אטריות קמח החומוס. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.3% |
20.3% |
9.9% |
62.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב