דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 262 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל גרגירי חומוס ושעועית ירוקה
תבשיל טבעוני טעים וקל להכנה
  • 1 מבשלים בסיר את גרגירי החומוס לפי הוראות היצרן.
  • 2 כשהגרגירים מוכנים (כחצי שעת בישול) מעבירים אותם עם כף מסננת לקערה, מבשלים באותו הסיר את השעועית הירוקה (מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות) ומעבירים גם אותה לקערת החומוס.
  • 3 במחבת רחבה בעלת שוליים ומכסה מטגנים את הבצל בשמן הזית, מוסיפים את שיני השום ומטגנים עד שהבצל רך (במחבת מכוסה).
  • 4 מוסיפים את גרגירי החומוס והשעועית הירוקה, ומתבלים בתבלינים.
  • 5 מטגנים 2 דקות על אש גבוהה, מערבבים קלות בעזרת כף עץ, מנמיכים את האש ונותנים לתבשיל לנוח במחבת מכוסה ל- 5 דקות.
  • 6 מכבים את האש, מחכים עוד כמה דקות, מערבבים ומגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22% 4.6% 19.2% 54.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב