דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 208 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ארטישוק ביתי
סלט כזה עוד לא טעמתם
  • 1 לבשל בסיר את תחתיות הארטישוק ב- 3 כוסות המים ו- 1/2 כפית המלח במשך כ- 20 דקות, לקרר, לסנן ולחתוך לרבעים.
  • 2 לבחוש את כל מצרכי הרוטב בקערה, להוסיף את הארטישוק, לערבב היטב ולהניח בצד כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 35.1% 17.2% 32.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (1.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב