דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 382 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נודלס צמחוני
מנת נודלס שכולם אוהבים
  • 1 מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.
  • 2 מחממים את השמן במחבת רחבה/ווק ומקפיצים כדקה את השום הכתוש.
  • 3 מוסיפים את הירקות החתוכים דק וממשיכים להקפיץ.
  • 4 בינתיים מכינים קערה קטנה בצד ויוצקים לתוכה את כל מצרכי הרוטב (זהירות, שמן השומשום דומיננטי). מערבבים, טועמים ומתקנים לאיזון טעמים.
  • 5 יוצקים את הרוטב על הירקות בווק ומוסיפים את הנודלס המבושל. מערבבים קצרות עד לאיחוד (ממעטים בבישול על מנת לשמור על פריכות הירקות) ומוסיפים בוטנים מלוחים ובצל ירוק לפי הטעם.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת רחבה/ווק.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 16% 13.9% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב