מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 128 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת טעימה ומקורית לארוחה
- 1 לקלף את הדלעת ולחתוך לפרוסות עבות.
- 2 לערבב היטב את כל מרכיבי הרוטב, למרוח את הדלעת ברוטב שנוצר ולהניח בצד כשעה לספיגת הטעמים.
- 3 לחמם מחבת פסים ולטגן את הדלעת כ- 2 דקות מכל צד עד להשחמה.
- 4 לקשט בלימון, רוטב הצ`ילי המתוק והפטרוזיליה, ולהגיש.
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השרית הדלעת במשרה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.7% |
16.7% |
5.8% |
66.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב