מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת טעימה לילדים אחרי בית הספר
- 1 מרתיחים סיר עם מים מומלחים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים מצקת אחת ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
- 2 במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום והעגבניות המיובשות וממשיכים מעט בטיגון תוך כדי ערבוב.
- 3 מוסיפים את עשבי התיבול המיובשים וממשיכים לערבב כ- 5 דקות.
- 4 מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו בצד, ומערבבים היטב.
- 5 מתבלים בכמון ובפפריקה, מכבים את האש ומניחים כ- 5 דקות במכסה סגור.
- 6 מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, מערבבים קלות ומגישים חם.
- 7 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הסלרי המיובש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3% |
5.2% |
12.8% |
79% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב