דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 203 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל התפוחים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תפוח "בדבש" במילוי אגוזים
ככה פותחים שנה חדשה
  • 1 לקלף את התפוחים ולהוציא את הליבה בעדינות. להשרות בליטר מים
  • ומיץ מלימון כדי שלא ישחירו.
  • 2 בינתיים לערבב בסיר את המים, הסוכר מקלוני הקינמון ושאר התבלינים.
  • 3 למלא את התפוחים באגוזים, לסדר אותם על הסוכר ולהביא לרתיחה על להבה נמוכה מאוד. להמשיך לבשל על להבה נמוכה במצב רתיחה למשך כשעה (מדי פעם להפוך את התפוחים בעדינות כדי שיישארו שלמים).
  • 4 לאחר שעה לבדוק אם הנוזל סמיך ומבריק ולהסיר מהאש, ואם לא אז לבשל עוד כ- 10 דקות. התפוחים צריכים להיות רכים, מבריקים ושלמים, ואפילו דבקים מעט.
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 3.2% 0.9% 93.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב