מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 507 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
צ`יפס טעים ובריא יותר
- 1 חותכים את תפוחי האדמה לצ`יפס בעובי הרצוי.
- 2 מניחים את הצ`יפס בשתי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
- 3 מערבבים בעדינות בעזרת הידיים את הצ`יפס עם שמן הזית ומסדרים בשכבה אחת בתבניות.
- 4 מפזרים מעל מלח ים ואופים כשעה בחום של 200 מעלות על תוכנית טורבו.
- 5 מחכים להתקררות קלה ומגישים.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
תפוחי האדמה עם הקליפה - זה גם תורם לערך התזונתי וגם מעניק קריספיות מעניינת כשנוגסים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.9% |
7.1% |
9% |
76% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב