דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 238 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק בסגנון מינסטרונה
מרק טעים ומזין ביותר, צילום: משק מרגולין שלום
  • 1 הכנה מוקדמת: חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות (את הזוקיני הצהוב לא מקלפים, בעוד את הירוק מקלפיםלמחצה). בנוסף: את השעועית האדומה מבשלים בסיר לחץ עם קימל טחון (שיטה שמקלה על העיכול), את הפול הירוק הקפוא משרים מס` דקות במים רותחים ולאחר מכן מקלפים מקליפתו הדקה, ואת אורז הריזוטו משרים לילה במקרר (הכמות לאחר ההשריה, חשוב לסנן).
  • 2 בסיר גדול מטגנים את הבצלים בשמן הזית עד להזהבה קלה.
  • 3 מוסיפים את כל הירקות החתוכים, מאדים כ- 10 דקות ומערבבים מדי פעם.
  • 4 מוסיפים את כל התבלינים ועשבי התיבול, מערבבים, מוסיפים את רסק העגבניות ומים (כ- 2.5 ליטר), מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית.
  • 5 לאחר שהירקות כמעט רכים מוסיפים את האורז, השעועית האדומה המבושלת והפול הקלוף, ומבשלים על אש בינונית בסיר מכוסה כחצי שעה (או עד שהאורז מוכן).
  • 6 בסיום הבישול מרחיקים את גבעולי הסלרי, מגישים ונהנים.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כף אבקת מרק מחומרים טבעיים (לא חובה).

הערך התזונתי לא כולל את עלי המרווה, השעועית האדומה המבושלת והאורז ריזוטו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 5.7% 12.6% 70.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב