דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 290 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
תבשיל כרוב ואורז כמו של פעם
נוסטלגיה מבית אמא
  • 1 הכנה מוקדמת: משרים את האורז במי ברז לילה במקרר או כ- 3 שעות במים רותחים ולאחר מכן מסננים היטב.
  • 2 מטגנים את הבצלים בשמן הזית עד להזהבה קלה.
  • 3 מוסיפים את רצועות הכרוב ומטגנים כ- 5 דקות (מערבבים מדי פעם).
  • 4 מוסיפים את האורז המסונן, מטגנים כ- 2 דקות ומערבבים תוך כדי. חשוב: לא מוסיפים שמן מעבר ל- 2 הכפות (אם כבר דיאטטי, אז עד הסוף...)
  • 5 מוסיפים את כל התבלינים ושאר המצרכים (מלבד המים הרותחים), מערבבים, ולאחר כחצי דקה מוסיפים את המים הרותחים. מערבבים קלות, מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך כ- 20 דקות (יש לבדוק לאחר 15 דקות, ובמידה וחסרים נוזלים מוסיפים עוד קצת).
  • 6 להגיש חם ובתיאבון חיוך

בהשראת המתכון של אימי עם התאמות שלי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.4% 7.3% 11.1% 72.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב