מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מרק כתום מפנק לכל המשפחה
- 1 להמיס את החמאה בסיר גדול למרק ולטגן את הבצל כ- 5-7 דקות. להוסיף את השום והג`ינג`ר ולהמשיך לטגן כדקה.
- 2 להוסיף את כל הירקות הכתומים ותפוחי האדמה (נועדו על מנת להסמיך מעט את המרק), הפטרוזיליה השטופה והתבלינים.
- 3 למלא את הסיר במים (עד לכ- 3/4 מגובה הסיר), להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל עד לריכוך הירקות הכתומים (כ- 45 דקות).
- 4 לטחון את המרק באמצעות בלנדר מוט ידני עד למרקם חלק. למזוג את השמנת לבישול למרק, לערבב היטב ולתקן טעמים. למזוג לקעריות הגשה ולהגיש עם כוסברה טרייה (משתלבת מצוין).
- 5 מתקבל מרק כתום חלבי פשוט מושלם!
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: בלנדר מוט ידני.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.1% |
16.7% |
7.8% |
65.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב