מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 765 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעים ובריא
- 1 מנקים את העדשים ושוטפים אותם היטב.
- 2 קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד למצב של הזהבה.
- 3 לאחר מכן מוסיפים את המים לסיר, מגרדים את העבניות ומוסיפים, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
- 4 מוסיפים את העדשים, קולפים את הגזרים החצויים לשניים ומוסיפים לסיר.
- 5 מביאים למצב של רתיחה, מורידים את האש ומבשלים בין שעה לשעה וחצי עד למצב של ריכוך העדשים והגזר (טועמים ואם אכן רכים, אפשר להוריד מהגז ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
קטניות בשילוב עם ירקות יכולות להוות ארוחה בריאה ומשביעה.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
17.2% |
12.7% |
16.3% |
53.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב