דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 809 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה מסולסלת עם ירקות
תבשיל עם פסטה וירקות
  • 1 להרתיח סיר עם מים. להוסיף את הפוזילי, מעט מלח ולבשל כעשר דקות עד לריכוך.
  • 2 להעביר למסננת ולשטוף במים קרים.
  • 3 לטגן קלות בשמן במחבת את הבצל הקצוץ (בצל סגול), העגבניות, הפלפל האדום, הפלפל הצהוב, הקישואים והסלרי.
  • 4 להוסיף את החציל ולערבב קלות.
  • 5 להוסיף את הכרוב קצוץ לפרוסות דקות (4 עלי כרוב), לבשל כמספר דקות נוספות.
  • 6 להוסיף קורט מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, רוטב סויה וקטשופ.
  • 7 לאחר מספר דקות להוסיף את הפוזילי ולערבב קלות.
  • 8 לפזר אורגנו מעל התבשיל.
  • 9 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
הרבה ירקות בצבעים שונים שכמעט ולא מאבדים מערכם התזונתי בשל הבישול הקצר. הייתי ממירה את הפסטה לפסטה מקמח מלא.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7% 5.1% 13.5% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.06 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב