מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 220 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת הבוטנים משדרגת את המנה
- 1 מרתיחים מים בסיר, מניחים את חבילת השעועית הירוקה ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים כ- 5 דקות ומסננים מהמים.
- 2 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את השעועית הירוקה והבוטנים הקלויים, מערבבים ומוסיפים את רוטב הסויה, הפלפל השחור והמלח (בשלב זה אפשר להוסיף גם מעט שום או כל תבלין אחר שאוהבים).
- 4 מקפיצים בהנאה כ- 5 דקות, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את תערובת מלח הים והתבלינים לגריל. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
21.4% |
29.6% |
18.2% |
30.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב