דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה מדהימה
עוגת גבינה ביתית טעימה ביותר
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 לערבב בקערה את הגבינה, החלמונים (הצהובים), הקורנפלור ואינסטנט הפודינג לתערובת חלקה.
  • 3 להקציף את החלבונים (הלבנים) עם הסוכר לקצף יציב ונוקשה.
  • 4 להוסיף את תערובת החלבונים בעדינות ובתנועות קיפול אל תערובת הגבינה.
  • 5 לשמן את תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ ולהעביר אליה את תערובת העוגה.
  • 6 להכין תבנית של התנור עם 2 כוסות מים ולהניח בתוכה את התבנית. הערה: אם התבנית אינה אטומה יש לעטוף אותה בנייר אלומיניום (נייר כסף).
  • 7 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כ- 10 דקות, לאחר מכן להנמיך לחום של 150 מעלות צלזיוס ולהמשיך לאפות כ- 40 דקות נוספות עד להזהבה מלאה של העוגה. חשוב מאוד - לא לפתוח את דלת התנור בשום שלב של האפייה כי העוגה תצנח. לתת לעוגה להתקרר בתנור עד לקירור מלא ולהכניס למקרר. מתקבלת עוגת גבינה קלה ופשוט טעימה בטירוף!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגת הגבינה מושלמת לאירוח ולצד כוס קפה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 17.5% 24.6% 57.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב