דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ביתית טעימה ביותר

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל- 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 בקערה לערבב גבינה, חלמונים, קורנפלור ואינסטנט פודינג לתערובת חלקה.
  • 3 להקציף את החלבונים עם כוס הסוכר לקצף יציב ונוקשה.
  • 4 להוסיף את תערובת החלבונים בעדינות ובתנועות קיפול לתערובת הגבינה.
  • 5 לשמן תבנית 28 עגולה ולשפוך את התערובת לתוכה.
  • 6 להכין תבנית של התנור עם 2 כוסות מים ולהניח בתוכה את התבנית עם התערובת.
  • 7 לאפות בחום של 200 מעלות צלזיוס למשך 10 דקות ואח"כ להנמיך ל- 150 מעלות צלזיוס לעוד 40 דקות עד להזהבה מלאה של העוגה.
  • 8 חשוב מאוד - לא לפתוח את התנור בשום שלב של האפיה, כי העוגה תצנח.
  • 9 לתת לעוגה להתקרר בתנור עד לקירור מלא ולהכניס למקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מושלמת לאירוח ולצד כוס קפה.

חשוב ביותר לא לפתוח את התנור בזמן האפייה ולתת לעוגה להתקרר בתנור עד לקירור מלא.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)114122
חלבונים (גרם)6.13 6.54
פחמימות (גרם)1314
מתוכן סוכרים (גרם)9.1 9.71
שומנים (גרם)4.4 4.7
מתוכם שומן רווי (גרם)1.79 1.91
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)91.92 98.1
נתרן (מ"ג)131.87140.74
מים (גרם)39.4542.1
ויטמין A (מק"ג)28.5630.48
ויטמין B (מ"ג)0.460.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.290.31
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.5910.23
ויטמין B12 (מק"ג)0.260.28
ויטמין D (מק"ג)0.180.19
ויטמין E (מ"ג)0.290.3
ויטמין K (מק"ג)0.420.45
סידן (מ"ג)50.7554.16
ברזל (מ"ג)0.380.4
מגנזיום (מ"ג)2.692.87
זרחן (מ"ג)38.9641.58
אבץ (מ"ג)0.230.24
אשלגן (מ"ג)27.5229.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.420.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.35
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.091.17
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.021.09

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 18.9% 26.3% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?