מצרכים למתכון
50 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
טעימות ודלות בקלוריות
- 1 מבשלים תפוח אדמה אחד קלוף בסיר מים ומועכים אותו לפירה.
- 2 בקערה מגררים את הקישואים ו- 6 תפוחי האדמה הנותרים על קליפתם.
- 3 מוסיפים את הפירה, המלח, הפלפל השחור, קמח העדשים והפטרוזיליה.
- 4 יוצרים לביבות בכפות ידיים משומנות ומניחים על 2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
- 5 אופים בחום של 180 מעלות טורבו לכחצי שעה, הופכים בין התבניות וממשיכים לעוד כחצי שעה או עד להשחמה קלה.
- 6 מוציאים להתקררות קלה, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.2% |
6.2% |
8.8% |
75.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב