דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
טעימות ודלות בקלוריות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים תפוח אדמה אחד קלוף בסיר מים ומועכים אותו לפירה.
  • 2 בקערה מגררים את הקישואים ו- 6 תפוחי האדמה הנותרים על קליפתם.
  • 3 מוסיפים את הפירה, המלח, הפלפל השחור, קמח העדשים והפטרוזיליה.
  • 4 יוצרים לביבות בכפות ידיים משומנות ומניחים על 2 תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות טורבו לכחצי שעה, הופכים בין התבניות וממשיכים לעוד כחצי שעה או עד להשחמה קלה.
  • 6 מוציאים להתקררות קלה, מעבירים לכלי הגשה ואוכלים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2776
חלבונים (גרם)0.62 1.72
פחמימות (גרם)515
מתוכן סוכרים (גרם)0.52 1.43
שומנים (גרם)0.44 1.21
מתוכם שומן רווי (גרם)0.07 0.19
נתרן (מ"ג)37.12102.48
סיבים תזונתיים (גרם)0.65 1.81
מים (גרם)29.2180.66
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)2.36.34
ויטמין B (מ"ג)0.641.77
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.391.07
ויטמין B5 (מ"ג)0.140.38
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.8113.28
ויטמין C (מ"ג)2.647.28
ויטמין E (מ"ג)0.030.09
ויטמין K (מק"ג)3.6510.09
סידן (מ"ג)8.0722.28
ברזל (מ"ג)0.320.87
מגנזיום (מ"ג)8.0522.24
זרחן (מ"ג)14.7240.65
אבץ (מ"ג)0.120.33
אשלגן (מ"ג)107.75297.48
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 6.2% 8.8% 75.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.