דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ ירקות על מצע פירה
מנה טעימה לצהריים
  • הכנת הפירה:
  • 1 מקלפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה ומבשלים במים רותחים עם מלח הים.
  • 2 מועכים את תפוחי האדמה בעזרת מועך יחד עם מעט ממי הבישול ו- 2 כפות שמן זית, מוסיפים מים עד שמגיעים למרקם הרצוי.
  • הכנת מוקפץ הירקות:
  • 1 מחממים 2 כפות שמן זית במחבת רחבה.
  • 2 מוסיפים את הירקות והקשיו, רוטב הסויה והסילאן.
  • 3 מקפיצים הכל יחד עד שהם מתרככים מעט ומשחימים קלות (כ- 5 דקות).
  • להגשה:
  • 1 מניחים מעט מהפירה בצלחת הגשה.
  • 2 מעל הפירה עורמים מהירקות המוקפצים.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.2% 11.8% 8.4% 71.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב