מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק מזין וטעים גם יחד
- 1 משרים במים את העדשים הירוקות למשך שעתיים לפחות.
- 2 מטגנים את הבצל בשמן עד לשקיפות, מוסיפים את שן השום ומערבבים למשך כ- 2-3 דקות על אש בינונית.
- 3 מוסיפים את הירקות ומערבבים.
- 4 מוסיפים את העדשים השטופות, התבלינים ולבסוף את המים לפי הצורך.
- 5 מבשלים כ- 20 דקות על אש גבוהה ועוד 10 דקות על אש נמוכה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם סלרי (לי במקרה לא היה).
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל גם את זמן השרית העדשים הירוקות.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
21.1% |
5.1% |
17% |
56.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב