דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח כבד טבעוני
ממרח מושלם לטבעוניים
  • 1 הכנה מוקדמת: להשרות את הפקאנים ואגוזי המלך במים במקרר כ- 3 שעות, לשטוף ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצלים הסוגלים בשמן הזית, להוסיף לקראת הסוף את פטריות הפורטבלו ולהניח בצד לקירור.
  • 3 להעביר את הבצלים והפטריות למעבד מזון ולהוסיף את הפקאנים ואגוזי המלך שהושרו קודם לכן. לטחון עד לקבלת ממרח חלק ככל שניתן (המרקם הסופי יוצא מעט גרגירי, אך מושלם). תוך כדי עבודת מעבד המזון, יש לעצור ולערבב, לתבל במלח, פלפל שחור טחון ושמן זית. רק שנייה לפני הסיום להוסיף את התימין והאורגנו המיובשים.
  • 4 להעביר את הממרח לכלי מרופד בניילון נצמד, לכסות ולאחסן במקרר למשך לילה למיצוק. מספר שעות לפני ההגשה או בסמוך לה, להסיר את הניילון מלמעלה ולהפוך את הכלי על גבי מגש או צלחת. לקלף את הניילון התחתון ולקשט בפלפל שחור, אורגנו יבש, צ`ילי יבש ואגוזים קצוצים.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הממרח. שיטת ההכנה כוללת גם קירור במקרר והשריה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 53% 10.5% 29%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.34 (1.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב