דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 330 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט שפע המרקמים עם רוטב שקדים מתובל
סלט טעים, בריא ושמח
  • 1 לאדות את השעועית הירוקה העדינה במעט מים מומלחים ולאחר מכן להניח בצד לקירור.
  • 2 לחצות את המלפפון הירוק לאורך, לרוקן מזרעים ולפרוס לחצאי טבעות.
  • 3 לחתוך את הבטטות המקולפות לקוביות, לתבל במלח, פלפל שחור ושמן זית, ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות עד להזהבה.
  • 4 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב ולהניח בצד.
  • 5 לסדר בקערת הגשה את מרכיבי הסלט לפי סדר הופעתם במתכון.
  • 6 למזוג מעל הסלט רק מעט מהרוטב (לא לערבב כדי לא לפגוע במראה הסלט). את שאר הרוטב להגיש על השולחן למזיגה אישית על כל מנה.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את נבטי החמנייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת אידוי ואפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.3% 23.7% 11.7% 56.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב