מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 232 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט צבעוני, בריא וטעים
- 1 מקפיצים את השקדים הפרוסים עם שמן הזית כדקה וחצי או עד שהשקדים משנים מעט את צבעם, ומניחים בצד (חשוב לערבב כל הזמן כדי שהשקדים לא יישרפו - התהליך מתבצע מהר).
- 2 משרים את התרד למשך מס` דקות, שוטפים היטב וחותכים לרצועות דקות.
- 3 בקערה גדולה מערבבים את כל הירקות עם הרוטב ומתקנים טעמים.
- 4 מעבירים לכלי הגשה, ומפזרים את השקדים סמוך להגשה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
הצעת הגשה: ניתן למזוג מעט טחינה על כל מנה.
ציוד נדרש: מנדולינה או מעבד מזון.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.8% |
25.5% |
15.2% |
43.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב